Våre kurs

Utdanning

(G1)

Utdanning i hypnoterapi består av i alt 6 moduler gjennomført som helgesamlinger, med webinarer mellom samlingene.

Avansert program

(A kurs)

Det Avanserte programmet strekker seg over 2-3 år (inkludert grunnutdanningen), dette for at du skal ha tilstrekkelig med tid til å praktisere mellom hver modul.

Spesialkurs

(S kurs)

Våre spesialkurs er for deg som ønsker å videreutvikle og fordype deg innen spesifikke fagområder.

Kursene forutsetter gjennomført grunnutdanning.

På Hypnoseakademiet kan du utvide dine kunnskaper både i bredden og i dybden, i et positivt og energisk læringsmiljø. Trivselsfaktoren er meget høy!

Det ligger en betydelig selvutvikling ved å gjennomføre vår utdanning. Du får en inngående kjennskap til hvordan vårt sinn fungerer.

 

Det er meget viktig for å kunne forstå hvorfor vi er som vi er, og hva vi kan gjøre for å oppnå ønskede endringer.

 

Vårt ubevisste sinn utgjør tross alt 95% av det totale sinn. Det bevisste sinn, hvor fornuft og viljestyrke holder til, utgjør kun de resterende 5%. Da sier det seg selv at det er vårt ubevisst sinn vi må endre på (hos oss selv eller våre klienter) om vi skal kunne utvikle oss i ønsket retning.

Dette lærer du mye om på vår utdanning.

Hvorfor bli hypnoterapeut?

Som hypnoterapeut jobber du med årsaken til problemet dine pasienter er kommet for å få hjelp til. Dette er å foretrekke fremfor å jobbe med symptomene.

 

Medisin hjelper til å dempe symptomer, men fjerner ikke årsaken. Hypnoterapi er ikke en samtale-terapi, selv om det også blir samtaler mellom terapeut og pasient. Det er en terapi som henvender seg direkte der problemet som oftest er – vårt ubevisste sinn (eller underbevisstheten som de fleste kaller det for), og som dermed enklere skaper ønskede endringer.

Nå får du en godkjent utdanning med dyktige, kunnskapsrike og erfarne forelesere. På grunnutdanningen vil Ronny Hansen, Andrew Newton (som var Paul McKennas lærer) og Tania Prince stå for gjennomføringen av forelesningene, demonstrasjoner og veiledning av den praksis du selv får utføre gjennom studiet.

NRK på besøk høst 2016

Referanser

Vil du lære hypnose brukt i terapi, er hypnoseakademiet det riktige stedet å melde seg på

Hypnoseterapeut,

Roar Hanke Andreassen

Ønsker du en effektiv måte å hjelpe deg selv eller andre på, kan jeg absolutt anbefale denne utdanningen. Dette studiet skulle jeg tatt for lenge siden.

Hypnoterapeut, sexolog,

Siv Gamnes

Kontakt oss

Har du spørsmål eller bare ønsker å komme i kontakt med oss?

Bruk skjema under, så kontakter vi deg.

Tlf: 91 20 30 00

© 2020 Hypnoseakademiet