Om hypnoseakademiet

Hypnoseakademiet jobber seriøst med å utdanne alternativt helsepersonell i Norge. Vi ser det som en viktig oppgave å utdanne terapeuter som, sammen med det offentlige helsevesenet, skal bidra til at mennesker med ulike utfordringer i hverdagen, får et bedre liv.

Hypnoseakademiet har vært en godkjent tilbyder av denne typen utdanning siden oppstarten i 2006. Utdanningene har både nasjonal og internasjonal godkjenning. Vi legger stor vekt på å benytte de beste foreleserne på sine respektive nivå og fagfelt.

På grunnutdanningen får du bl.a. Andrew Newton som kursleder. Han er mannen som lærte Paul McKenna hypnose. På denne utdanningen får du 4 ulike kursledere. Dette er en styrke for deg som skal lære en terapiform. Du lærer at det finnes ulike veier til målet. Og du blir dermed bedre i stand til, og tryggere på, å utvikle din egen stil.

Holger Ahlsdorff – lege og Master hypnoterapeut

Holger tok sin utdanning ved Hypnoseakademiet i 2007. Han har siden den gang benyttet hypnoterapi i betydelig grad på en rekke ulike områder. Ha er klar over det enorme potensiale som ligger i denne terapiformen – fordi vårt sinn styrer så mye av vår fysiske helse. Holger er svært engasjert i hypnoterapi og ønsker å spre så mye kunnskap som mulig om denne fantastiske terapiformen til så mange som mulig.

EFT Master Tania Prince

Det finnes kun 29 EFT Mastere i verden pr. i dag. Og ettersom denne utdanningen er trukket tilbake, er det lite sannsynlig at det vil komne flere. Tania er derfor i et eksklusivt selskap. Og hun skal lære deg å utnytte de betydelige mulighetene som ligger å beherske EFT. Hun vil guide deg gjennom EDT-delen av dette studiet på en trygg måte.

Ronny Hansen

Med over 40 års pedagogisk erfaring vet Ronny hvordan han skal formidle kunnskap til andre. Han får oftere og oftere henvendelser fra pasienter som har vært innom ulike offentlige instanser, uten å få tilstrekkelig hjelp. Hypnoterapi virker ofte der mye annet ikke har gitt resultater.

Hypnoseakademiet - et trygt valg

Vår utdanning er godkjent og du blir hypnoterapeut og EFT terapeut etter bestått eksamen – til riktig pris og riktig omfang. Utdanningen har et meget relevant kursinnhold, som gjør deg i stand til å gå ut å praktisere etter endt utdanning og mange av våre kursdeltakere åpner klinikk umiddelbart etter bestått eksamen.

Vi tilbyr en relevant, praktisk, kort men solid utdanning som er godkjent. Den har både nasjonal og internasjonal godkjenning. Du kan praktisere som både hypnoterapeut og EFT terapeut når du er ferdig utdannet (med bestått eksamen) –  og du kan dermed ta imot pasienter.

Det at du lærer både hypnoterapi og EFT gir deg flere tilnærminger til mange ulike problemer – og gjør deg dermed til en terapeut med en bredere verktøykasse – og ofte med enda bedre resultater.

Vi har valgt å ha vår grunnutdanning over 2 semester. Dette gjør det mulig for deg å ta en utdanning som ikke koster mer enn den trenger å koste, og som gjør at du ikke trenger å gå i lang tid før du kan praktisere. Vår utdanning er meget nøye satt sammen hva fagområder gjelder. For at du skal være best mulig kvalifisert for å hjelpe mennesker (eller deg selv) når du er uteksaminert.

Hva om det viser seg at du underveis i studiet finner ut at du ikke vil praktisere som hypnoterapeut (dette skjer innen alle utdanninger), og du har betalt en betydelig sum for utdanningen du nettopp tok? Da er det bedre å velge en kortere og rimeligere vei inn til hypnoterapi. Du kan alltid bygge på med flere kurs etterpå, når du er sikker på at dette er noe du vil gå videre med.

Referanser

Vil du lære hypnose brukt i terapi, er hypnoseakademiet det riktige stedet å melde seg på

Hypnoseterapeut,

Roar Hanke Andreassen

Ønsker du en effektiv måte å hjelpe deg selv eller andre på, kan jeg absolutt anbefale denne utdanningen. Dette studiet skulle jeg tatt for lenge siden.

Hypnoterapeut, sexolog,

Siv Gamnes

Kontakt oss

Har du spørsmål eller bare ønsker å komme i kontakt med oss?

Bruk skjema under, så kontakter vi deg.

Tlf: 91 20 30 00

© 2020 Hypnoseakademiet