A5 Smertehåndtering

Kursdato kommer

Meld deg på vår nyhetsbrev for å få vite når neste kurs starter

Kursholder: Andrew Newton

Forkunnskaper:  En grunnutdanning i hypnoterapi (f.eks. G1 ved Hypnoseakademiet), eller annen tilsvarende utdanning

Prisen på kurset er inklusive 2 retters lunsjbuffet hver dag på hotellet samt kaffe/te/vann/frukt/nøtter i alle pausene og ellers også hele dagen. Gi beskjed om eventuelle allergier.

Som kursdeltager får du spesialpris på overnatting som betales på hotellet ved ankomst. 

Ta kontakt med kursansvarlig Solveig Nygård Eliassen for å reservere rom.

På dette Avanserte programmet lærer du bl.a. å vurdere pasientens smertetilstand.

Du lærer spesielle induksjoner som egner seg til denne typen behandling. Videre dekker kurset ulike teknikker som håndterer både fysisk og følelsesmessig smerte.

Kurset er utviklet for at du skal få et utvalg av teknikker som kan hjelpe deg, eller dine pasienter, med kroniske smerter, oppnå analgesi (manglende smertesans) under kirurgiske inngrep, samt det å bruke kraften i sinnet til å hjelpe til med ulike problemer.

Mange mennesker har nedsatt livskvalitet pga smertefulle tilstander. Å kunne hjelpe mennesker (inkludert deg selv) med å håndtere smerte, har derfor meget stor betydning for en tilfredsstillende livskvalitet.

«Hypnose er en av de mest lovende behandlinger vi kan tilby for å omprogrammere hjernens smerterespons»

sier David Patterson, PhD (University of Washington).​

Den spanske kirurgen Dr. Angel Escudero har utført tusenvis av kirurgiske operasjoner uten bedøvelse. Dr. Escudero hevder at han ikke bruker hypnose ... bare noen få velkjente ord som involverer pasientens fantasi, og fokuserer deres oppmerksomhet på det som blir fortalt dem. Hypnoterapi kan kontrollere smerte og det gir ofte enestående, nesten mirakuløse resultater. Hypnoterapi for smertehåndtering er også gunstig ved fødsel, stresshåndtering og angst-tilstander.

 

Les mer om forskning omkring hypnoterapi og smertehåndtering ved å følge linken: Interest in hypnosis for pain management has increased with recent evidence that hypnosis can reduce pain 

Ca. 80% av de som behandles er i stand til å kontrollere sin smerte på lang sikt.

Kurset tar også for seg stresshåndtering og hvordan håndtere panikkanfall/panikkangst. Hypnoterapi er et fantastisk eksempel på den positive kraften i sinnet og gjør det mulig for pasienter til å ta kontroll over sine egne følelser.

 

Dette Avanserte programmet tar for seg metoder for å oppnå en så smertefri tilstand som mulig, «hanske-anestesi» og autogenics. Hanske-anestesi er en tradisjonell hypnoterapi teknikk, der en hånd er bedøvet og deretter overføres denne tilstanden til en hvilken som helst del av kroppen som lider av smerte. Hypnoterapi er en enkel måte å slappe av på, og er effektiv i behandling av høyt blodtrykk, smerte, angst og migrene.

 

Kursnotatene inkluderer flere visualiseringsteknikker og skript som kan brukes til mange ulike problemer.

Journal of the Proceedings av National Academy of Sciences (USA) rapporterte at frivillige som prøvde disse visualiseringsteknikkene, i gjennomsnitt oppnådde 64% reduksjon i kroniske smerter. Hypnoterapi gjør dette enda kraftigere. Leddgikt og revmatisme reagerer også meget godt på hypnoterapi.

Referanser

Vil du lære hypnose brukt i terapi, er hypnoseakademiet det riktige stedet å melde seg på

Hypnoseterapeut,

Roar Hanke Andreassen

Spennende, morsomt, utfordrende, lærerikt og givende. - Dette studiet skulle jeg tatt for lenge siden! 

Hypnoterapeut, sexolog,

Siv Gamnes

Kontakt oss

Har du spørsmål eller bare ønsker å komme i kontakt med oss?

Bruk skjema under, så kontakter vi deg.

Tlf: 91 20 30 00

© 2020 Hypnoseakademiet